top of page
juvenalis-1300x600.jpg

Gama jonë e biologjisë parandaluese Juvenalis, e zhvilluar nga ekspertët tanë, përbëhet nga disa vlerësime me një qasje sindromike, teste të intolerancës ushqimore dhe një test të hartës së mikrobiotës së zorrëve.

Kontakt

Sheshi Wilson, Qendra Zayed Kati 2, Perballe postes Nr.8, Tirane

+355 67 50 00 410

  • Instagram
  • Facebook

Mesazhi juaj u dërgua me sukses!

bottom of page