top of page
laborator-slider.jpg

Laborator
Mjekesor

Analiza të sakta laboratorike falë aparaturave moderne dhe një stafi të kualifikuar.

imazheri-slider.jpg

Grafi &
Ekografi

LuarMed ofron shërbimet e Grafisë, Ekografisë dhe Densitometrisë

konsulta-slider.jpg

Konsulta
Mjekesore

Konsulta Mjekësore me mjek të specializuar në fusha të ndryshme si Gjinekologjia, Dermatologjia, etj

ninalia-slider.jpg

Test
Prenatal

Mënyra më e sigurt për kontrollin e shëndetit të foshnjës.

juvenalis-slider.jpg

Juvenalis
Check Test

Shumëllojshmëri testes për analizën

e mirëqenies tuaj.

Kontakt

Sheshi Wilson, Qendra Zayed Kati 2, Perballe postes Nr.8, Tirane

+355 67 50 00 410

  • Instagram
  • Facebook

Mesazhi juaj u dërgua me sukses!

bottom of page