top of page
rreth nesh.jpg

LuarMed Laborator

LuarMed është laboratori mjekësor që ju ofron të gjitha shërbimet e nevojshme diagnostikuese për një jetë të gjatë e të shëndetshme. Ne ju ofrojmë shërbim në konsulencat mjekësore dhe laborator në biokiminë - klinike. Aparaturat e fjalës së fundit sigurojnë rezultate të sakta, të besueshme dhe në kohë. 

Në LuarMed jemi të dedikuar për ofrimin e shërbimit laboratorik të standarteve më të larta, përmes një stafi profesionist me eksperiencë shumëvjeçare.

Gjithmonë në kërkim të ekselencës!

Angazhimi ynë në industrinë e kujdesit shëndetësor është i vazhdueshëm, duke ofruar shërbime që ndihmojnë në diagnostikimin, trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve. Përdorim teknikat më të fundit më të fundit të mjekësinë për t’i garantuar cilësi maksimale çdo pacienti.

Garantojmë cilësi, japim siguri: LuarMed është i çertifikuar ISO 9001:2015.

Tashmë vijmë tek ju me 5 lokacione, për të përmbushur maksimalisht kërkesat tuaja. Shëndeti është pasuria më e madhe në jetë, besojani atë profesionistëve. Me LuarMed, shëndeti juaj vlen!

Pse LuarMed

LuarMed është laboratori mjekësor që ju ofron të gjitha shërbimet e nevojshme diagnostikuese për një jetë të gjatë e të shëndetshme

5 Laboratore

Me 5 Pika në Tiranë & Kamëz Luarmed është pranë jush për t'ju ofruar cilësinë më të lartë të sherbimeve laboratorike.

TUV AUSTRIA 9001

LuarMed është i certifikuar

dhe akredituar me

ISO 9001:2015

Konsulta Mjekësore

Konsulta me mjekë të

specializuar me eksperiencë

shumë vjeçare.

Mjekët tanë

Laboratori ynë mjekësor është i përbërë nga një staf mjekësh profesionistë me përvojë dhe ekspertizë shumëvjeçare. Mjekët tanë janë të specializuar në fusha si: infektologji, pediatri, alergologji, kardiologji, gjinekologji, endokrinologji, hematologji etj. duke ofruar shërbime të një game të gjerë për të garantuar shëndet dhe siguri maksimale për secilin pacient.

Kontakt

Sheshi Wilson, Qendra Zayed Kati 2, Perballe postes Nr.8, Tirane

+355 67 50 00 410

  • Instagram
  • Facebook

Mesazhi juaj u dërgua me sukses!

bottom of page