top of page
ninalia-slider.jpg

NIPT TEST Ninalia

Testi Prenatal Jo-Invaziv

Mënyra më e sigurt për kontrollin e shëndetit 
të foshnjës.

Mund të kryhet nga java e 10-të e shtatëzanisë.

Saktësia e testit vjen në vlerën 99.9%

Depiston anomalitë kromozomale si: 
• Trisomia 21 (Sindromi Down) 
• Trisomia (Sindromi Edwards) 
• Trisomia 13 (Sindromi Patau) 
dhe jo vetëm!

Rreth LuarMed

Laborator mjekesor Luarmed është laboratori me fjalën me te fundit te teknologjisë. Jemi pranë jush me të gjithë gamën e sherbimeve që ju duhet për një jetë të gjatë e të shëndetshme.

lab.jpg
Laborator
Mjekësor
imazheri.jpg
Grafi &
Ekografi
konsult.jpg
Konsulta
Mjekësore
Untitled-1.jpg
Test
Prenatal

Pse LuarMed

Sepse ne kemi një mision të qartë: Ofrimin e shërbimeve diagnostikuese të cilësisë më të lartë që kontribuojnë në shëndetin dhe mirëqenien e pacientëve tanë. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar rezultate të sakta dhe në kohë që mbështesin vendimmarrjen klinike, mundësojnë zbulimin e hershëm të sëmundjeve dhe mundësojnë efektiv të kushteve mjekësore.

5 Laboratore

Me 5 Pika në Tiranë & Kamëz Luarmed është pranë jush për t'ju ofruar cilësinë më të lartë të sherbimeve laboratorike.

TUV AUSTRIA 9001

LuarMed është i certifikuar

dhe akredituar me

ISO 9001:2015

Konsulta Mjekësore

Konsulta me mjekë të

specializuar me eksperiencë

shumë vjeçare.

Partnerët Tanë:

eurofins logo.jpg
roche logo.jpg
juvenalia.jpg
nina.jpg
bioemriux.jpg
Kontakt

Na ndiqni në Instagramin tonë për të rejat më të fundit.

Kontakt

Sheshi Wilson, Qendra Zayed Kati 2, Perballe postes Nr.8, Tirane

+355 67 50 00 410

  • Instagram
  • Facebook

Mesazhi juaj u dërgua me sukses!

bottom of page